Weboldal készítés

A XXI. században egy céges weboldal megléte már több mint társadalmi elvárás és jelentősen kevesebb, mint luxus.

Ma már az ügyfeleidbeszállítóid, sőt sok esetben még a hatóságok is az interneten tájékozódnak először, hogy az adott cég mivel is foglalkozik és egyáltalán  végez-e valós munkát .

Nem csak az üzleti partnereid, de még leendő munkavállalóid is megnézik hova mennek el dolgozni, az adott cég rendelkezik e weboldallal és a jelentkezéshez ingyenes e-mail fiókra (freemail, gmail, citromail, Yahoo..stb.) vagy céges e-mail címre (neved@cégneved.hu) kell az önéletrajzot küldeni.

Az induló vállalkozásoknak korlátozottak az anyagi lehetőségei, de ha nincs egy weboldalunk, akkor a várt eredmények is elmaradhatnak.

Ebben próbálunk alternatív, költséghatékony megoldást kínálni ügyfeleink részére.

“Instant” weboldalak, már 39.999 Ft -tól elérhetőek.

Egyedi “Business” weboldalak készítése 99.999 Ft-tól.

Bármilyen egyedi elképzelést képesek vagyunk megvalósítani, legyen az hirdetési portál vagy kereskedelmi portál (web áruház), de ezek árát egyedileg tudjuk meghatározni, ügyfeleink igényének és elképzeléseinek figyelembevételével.

Minden általunk készített weboldalra jellemző:
  • Reszponzívak azaz függetlenül a megjelenítő eszközöktől (PC, Laptop, TAB, vagy Mobil készülék) megfelelően jelennek meg.
  • SEO Pack-al rendelkeznek, hogy az internetes keresők (Google, Bing, Yahoo… stb.) könnyebben találhassanak rá.
  • One klick . Alap elvárásnak gondoljuk, hogy amennyiben mobiltelefonról tekintik meg a weboldalt, úgy az azon közétett kapcsolati információkra nyomva közvetlenül lehessen telefonhívást, e-mail küldést,  vagy navigációt indítani.